top of page

Inschrijfformulier

Schrijf u hier in!

Bedankt voor uw inschrijving.

Wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?
Op het moment dat Sprookjesrijk het inschrijfformulier heeft ontvangen, wordt uw inschrijving in behandeling genomen. U krijgt dan een automatische bevestiging van inschrijving toegestuurd, daarmee is uw kind (zijn uw kinderen) definitief ingeschreven en proberen wij uw kind(eren) te plaatsen. Inschrijving houdt niet automatisch plaatsing in.

Mocht uw kind nog niet geboren zijn, wilt u ons dan t.z.t. een geboortekaartje sturen. Dan weten wij ook dat alles goed is gegaan en kunnen wij vervelende situaties vermijden.

Wanneer Sprookjesrijk u kind(eren) kan plaatsen ontvangt u een contract met ons plaatsingsaanbod. Nadat Sprookjesrijk het ondertekende contract retour heeft ontvangen is de plaatsing van uw kind(eren) een feit. 
Ongeveer twee weken voor plaatsing wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u van ons het Kennismakingsformulier. Hierop kunt u uw persoonlijke gegevens over u en uw kind(eren) invullen zoals allergieën, gegevens van uw huisarts en tandarts en waar u bereikbaar bent tijdens opvangtijden. 

Is er een wachtlijst?
Sprookjesrijk heeft een algemene wachtlijst en helaas een wachtlijst voor broertjes en zusjes die nog geboren moeten worden. Broertjes en zusjes krijgen voorrang op de algemene wachtlijst en heeft ons hoogste prioriteit. Helaas kunnen wij ook dan nog steeds niet garanderen dat er een plekje aangeboden kan worden voor een broertje of zusje. Daarom adviseren wij ouders om bij meerdere kinderdagverblijven in te schrijven om lastige situaties te voorkomen.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande informatie dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Graag tot ziens bij Sprookjesrijk!

 

240103792_1338997679830497_6191455856978485463_n_edited.png
bottom of page