top of page

Van harte welkom bij Sprookjesrijk Gran Canariastraat 98

 

Ons nieuwe kleinschalige kinderdagverblijf is gevestigd in de eilandenbuurt, midden tussen de woonhuizen.

Op deze locatie kunnen we lekker buiten spelen op ons speelterrein. Hier kunnen de kinderen spelen met het tankstation, zandbak, fietsen en rijden op onze boomstampaardje. Tussendoor kunnen de kinderen mee helpen met het verzorgen van de moestuin en als het allemaal bloeit en groeit door het harde werken kunnen we er heerlijk van smullen! Binnen beschikken we over een ruime gezellige groepsruimte, waar de kinderen kunnen spelen. Tussen de middag genieten we samen van een gezonde, warme en gevarieerde warme maaltijd. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken, door samen met elkaar te proeven en te ontdekken. Deze locatie heeft ook een slaapruimte waar de kinderen heerlijk tot rust kunnen komen, wanneer ze hier aan toe zijn. Onze locatie is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto én het openbaar vervoer en er is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid direct voor de deur.

Groeps grootte 

Kinderdagverblijf Sprookjesrijk heeft op deze vestiging 1 verticale stamgroep.

Deze ruimte biedt plaats aan 16 kinderen op de groep De Zwanen. 

Sprookjesrijk Almere-buiten heeft:​​

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar

  • Gezonde, vers bereide maaltijden(zo veel mogelijk biologisch)

  • Warm, huiselijk en kleinschalig

  • Ruime groep met veel licht inval

  • Speeltuin voor de deur

  • Ruime openingstijden

Kennis maken?

​Wilt u zelf de sfeer komen proeven en nog meer horen over onze werkwijze en visie? U bent van harte welkom voor een kennismaking.  Meld u hier direct aan voor een rondleiding.

Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden rondom de opvang.

Tarief 2024: Uurprijs € 10,35 

Belastindienst

De overheid heeft een maximum uurtarief vastgesteld waarover de kinderopvang toeslag wordt berekend. Zie www.toeslagen.nl voor meer informatie.

All-inn
Luiers, verse lunch
, verzorgingsproducten, dagelijks vers fruit, eten en drinken dat door Sprookjesrijk! wordt verstrekt is bij de prijs inbegrepen. Alleen dient eventuele dieet voeding wel van thuis te worden meegenomen.

 

Opzegtermijn
Wilt u stoppen bij Sprookjesrijk dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand. De opzegging dient schriftelijk te worden gedaan en is mogelijk per de 1ste van de maand. Wanneer uw kind de leeftijd van 4 jaar bereikt betekent dit in principe het einde van plaatsing bij Sprookjesrijk.

 

Betaling
De kinderopvang toeslag die u ontvangt van De Belastingdienst dient u samen met uw eigen bijdrage te reserveren voor betaling van de maandelijkse factuur voor de door u genoten opvang.

 

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage zal maandelijks plaats vinden met een vooruitbetaling. Het bedrag dient voor de 1ste van de maand betaald te zijn.

Rode en witte vlaggen
240103792_1338997679830497_6191455856978485463_n_edited.png
bottom of page