top of page

 

Van harte welkom bij Sprookjesrijk Amsterdam!

Van harte welkom bij kinderdagverblijf Sprookjesrijk op de Sophialaan 51H in Amsterdam. Deze vestiging is per 2 januari geopend! Sprookjesrijk de Sophialaan is een knus en kleinschalig kinderdagverblijf, waardoor we ook hier een extra persoonlijke sfeer hebben. De vestiging heeft 2 verticale groepen met veel licht inval, een tuin waar we kunnen spelen onder een overkapping als we toch een frisse neusje willen halen bij een beetje motregen, en beschikt over 2 slaapkamers waar de kinderen heerlijk kunnen slapen. 

Sprookjesrijk Sophialaan 51H heeft:​​​

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar

  • Ruime openingstijden 

  • Gezonde maaltijden door de dag heen

  • Warm, huiselijk en kleinschalig

  • Buiten ruimte

  • Mogelijkheden voor kleine uitstapjes (supermarkt en bakkers in de buurt) 

 

Kennis maken?

​Wilt u zelf de sfeer komen proeven en nog meer horen over onze werkwijze en visie? U bent van harte welkom voor een kennismaking.  Meld je hier direct aan voor een rondleiding.

Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden rondom de opvang.

Tarief 2024: Uurprijs € 10,98

​​

Belastindienst

De overheid heeft een maximum uurtarief vastgesteld waarover de kinderopvang toeslag wordt berekend. Zie www.toeslagen.nl voor meer informatie.

All-inn
Luiers, vers bereide maaltijden, verzorgingsproducten, dagelijks vers fruit, eten en drinken dat door Sprookjesrijk! wordt verstrekt is bij de prijs inbegrepen. Alleen dient eventuele dieet voeding wel van thuis te worden meegenomen.

 

Opzegtermijn
Wilt u stoppen bij Sprookjesrijk dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand. De opzegging dient schriftelijk te worden gedaan en is mogelijk per de 1ste van de maand. Wanneer uw kind de leeftijd van 4 jaar bereikt betekent dit in principe het einde van plaatsing bij Sprookjesrijk.

 

Betaling
De kinderopvang toeslag die u ontvangt van De Belastingdienst dient u samen met uw eigen bijdrage te reserveren voor betaling van de maandelijkse factuur voor de door u genoten opvang. Meer informatie kunt u vinden op www.toeslagen.nl

 

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage zal maandelijks plaats vinden met een vooruitbetaling. Het bedrag dient voor de 1ste van de maand betaald te zijn.

Kennis maken?

​Wilt u zelf de sfeer komen proeven en nog meer horen over onze werkwijze en visie? U bent van harte welkom voor een              kennismaking. Meld u hier direct aan voor een rondleiding.

Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden rondom de opvang.

240103792_1338997679830497_6191455856978485463_n_edited.png
bottom of page